De Verhuislift: de ideale hulp voor uw verhuis in regio Roeselare

 

bel voor een gratis offerte

0477 81 44 57
of stuur een mail naar info@deverhuislift.be

Verhuisfirma De Verhuislift

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Vlot naar uw nieuwe woonst

 

De Verhuislift is een jong en dynamisch verhuisbedrijf uit de regio van Roeselare.

Bij ons kunt u terecht voor een verhuis op maat en volledig naar uw wens.

 

Verhuist u binnenkort? Plots ontdekt u hoeveel spullen een mens verzamelt in een paar jaar tijd. En die moeten allemaal mee natuurlijk. Gelukkig kunt u rekenen op de hulp van verhuisfirma De Verhuislift in West-Vlaanderen. Met gespecialiseerde liften en twee vrachtwagens verhuizen we al uw spullen gemakkelijk naar uw nieuwe adres.

 

Kleine én grote klussen

Uw hele inboedel verhuizen? Of alleen even die zware wasmachine naar boven loodsen? De Verhuislift ziet elke klus als een uitdaging. U kiest zelf waarvoor u ons inschakelt – wij staan paraat. Onze zaakvoerder werkt zelf altijd mee, u bent dus zeker van een persoonlijke en deskundige aanpak. En schakelt u het liefst een grote ploeg vakmannen in voor een vlotte verhuis? Geef ons het adres, en we staan er allemaal.

Klein bedrijf, grote troef

 

De Verhuislift in Roeselare is een relatief klein bedrijf. Dat is een troef, want dat wil zeggen dat de zaakvoerder zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Bovendien levert de kleine schaal een grote dosis flexibiliteit op. U zet ons ook in op zon- of feestdagen – 24 uur per dag. En hebt u veel verhuizers nodig? Wij zorgen voor de nodige vakmensen met de juiste ervaring.

 

Droomt u van een verhuis die vlot en efficiënt verloopt? Neem dan snel contact op met De Verhuislift.

 

Verhuis met een gerust hart

 

Wij zorgen voor een zorgeloze verhuis van a tot z. Met de grootste zorg en de perfecte kennis van verhuizen, pakken wij al u meubelen en dierbare spullen in met de daarvoor best geschikte materialen.

 

U kunt bij ons ook terecht voor alle verhuisdozen en verhuishulpmaterialen die u wenst.

U geeft ons een telefoontje en wij komen langs, met alle materialen en dozen die u wenste op voorhand. Zodat u eventueel de tijd heeft om zelf alles naar wens in te pakken. Wilt u liever dat wij alles inpakken, dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

 

Zoekt u een verhuisfirma die met plezier uw dozen en meubelen optilt ? Contacteer dan snel De Verhuislift in Roeselare!